Zwangerschapsmassage

Een massage is goed voor je lichaam. Vooral als je zwanger bent is het belangrijk dat je regelmatig stil staat bij je lichaam en de toestand van je lichaam. Je bent niet meer alleen maar met zijn 2’en en dat geeft een extra verantwoordelijkheid. Het is een waardevolle en leuke uitdaging om je zelf goed te verzorgen,  fit en energiek te blijven tot het einde van je zwangerschap. Je kindje heeft er baat bij, voelt zich welkom en krijgt een goede start in het leven.

Waarom Zwangerschapsmassage ?

Regelmatige zwangerschapsmassage kan je helpen om steeds een nieuw evenwicht te vinden bij veranderingen in je lichaam en in je leven.

De massage wordt aangepast aan eventuele klachten die je hebt. Veel voorkomende klachten tijdens de zwangerschap zijn lage rugpijn, vermoeidheid, beenkrampen, bekkenklachten, pijn aan nek- en schouders, slapeloosheid, vocht vasthouden en hoofdpijn.

Door de zwangerschapsmassage kom je tot rust en voel je verlichting van de klachten. Het stimuleert de bloedsomloop, het stimuleert het lymfestelsel, kalmeert de spieren, kan helpen bij slapeloosheid, bevordert het contact en de verbinding met het kindje tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Hoe is de zwangerschapsmassage opgebouwd?

Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 90 minuten. Het eerste deel is een complete lichaamsmassage voor de ontspanning en eventueel herstel van jou de aanstaande moeder. In het tweede deel gaan we contact maken met je kindje in je buik. Door de bewuste aanraking en aandacht kun je een verbinding met je kindje al heel bewust beginnen te bouwen vanaf het hele vroege begin.

 Zwangerschapsmassage: Hoe maak ik een afspraak en wat zijn de kosten?

Zwangerschapsmassage is 89  euro (Inclusief BTW). Er zijn zowel mogelijkheden voor vergoeding via aanvullende verzekering als een factuur op bedrijfsnaam. Er zijn mogelijkheden om een abonnement te nemen tegen gereduceerd tarief. Informeer via mail of telefoon: KLIK HIER.